VIJESTI
Language:  Regional |  English
Renomirani sponzori iz Hrvatske
- zemlje domaćina
Alarm automatika

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Počeli su kao instalateri tehničke zaštite 1989., a zbog nedostupnosti adekvatnih uređaja orijentirali su se ka uvozu.
Do 2000. smo se razvili u najvećeg distributera uređaja tehničke zaštite u Hrvatskoj, kasnije i u zemljama regije, s veoma razvijenom mrežom kupaca i partnera.
Zaštita kompleksnijih objekata koji se štite s više različitih sustava tehničke zaštite - od projektiranja do izvedbe, održavanja i softverske integracije - središnja nam je djelatnost zadnjih desetak godina. Uspješnost rada je verificirana i 3A Certifikatom bonitetne izvrsnosti za rezultate poslovanja u 2008., 2009., 2010., 2013., 2014., 2015. i 2016. Osnovana su predstavništva u Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Podgorici, Ljubljani i Skopju, a u desetak zemalja regije poslujemo putem partnerskih tvrtki

DSC Prodaja

Prodaja DSC d.o.o. je ovlašteni uvoznik i zastupnik proizvođača DSC (Digital Security Controls) i drugih tvrtki pridruženih ovom proizvođaču u okviru Tyco grupacije među kojima su Bentel, Sur Gard, Kantech i drugi.
Nude kvalitetne i pouzdane sustave tehničke zaštite, za što je neophodna dobra suradnja tvrtki koje se bave proizvodnjom alarmnih i nadzornih sustava, uvozom, distribucijom, projektiranjem, instaliranjem i programiranjem te puštanjem u rad uz obuku korisnika.
Dobro razumijemo naše mjesto i ulogu, te kao uvoznik i distributer DSC proizvoda za Hrvatsku razvijamo jedinstvenu mrežu sa profesionalnim tvrtkama koje se bave sustavima tehničke zaštite. Naš cilj je korisnicima DSC proizvoda osigurati visoku kvalitetu usluga i podrške uz pristupačne cijene.

ECCOS inženjering

ECCOS inženjering bavi se projektiranjem, izgradnjom i održavanjem sistema tehničke zaštite i sigurnosti, parkirališnih rješenja i sistema, razvojem programskih rješenja, sistema automatizacije i energetske učinkovitosti te njihovom integracijom u razne profesionalne programske aplikacije. Ima stotinjak zaposlenih, od kojih je polovica visokoobrazovanih ljudi, prije svega diplomiranih inženjera elektrotehnike. Eccosovim rješenjima koriste se brojne hrvatske i međunarodne organizacije, kao što su Hrvatska elektroprivreda, INA, Končar, Vipnet, Pliva, Podravka, Belupo, Sud Bosne i Hercegovine, Luka Novi Sad, Telekom Slovenije i brojne druge.

RRC BT d.o.o. An Ingram Micro Company

Osnovan 1992. godine, RRC je Pan-Istočno Europski specijalizirani distributer sa uredima u Moskvi, San. Petersburgu, Almatiju, Bakuu, Kijevu, Varšavi, Vroklavu, Pragu, Budimpešti, Beogradu, Ljubljani i Zagrebu. RRC danas ima 5 poslovnih odjela:
• RRC Infrastrukturni odjel – pokriva tržište poslužitelja, sustava za pohranu podataka i UPS;
• RRC odjel računalnih mreža – pokriva tržište računalnih mreža i IP komunikacija;
• RRC Sigurnosni odjel – pokriva tržište aplikativnih rješenja i sigurnosti računalnih mreža;
• RRC odjel identifikacije – pokriva tržište ID prepoznavanja i ID ispisnih rješenja;
RRC-ov strateški uspjeh leži u iskustvu i osobnom poznavanju svakog tržišta na kojem poslujemo. Naš personalizirani pristup, tehnička ekspertiza i izražen osjećaj za potrebe korisnika, omogućavaju nam fleksibilnost i prilagodbu zahtjevima različitih vendora i različitih kanala. RRC partnerstvo uključuje sustave integratora, preprodavača, pod-distributera, telekom operatera, online trgovinu, malo prodaju.

Kamir

Poduzeće KAMIR d.o.o. je prisutno na tržištu Hrvatske od 2003. godine, i ubrzano postaje jedan od najvažnijih distributera opreme za tehničku zaštitu. Trudimo se pružiti kompletnu uslugu našim partnerima, od pomoći u iznalaženju kvalitetnih rješenja za instalacije, preko nabave proizvoda izravno od proizvođača do tehničke podrške i brze isporuke rezervnih dijelova.
Uspješno surađujemo sa svojim matičnim firmama AFP d.o.o. i KAMIR d.o.o. iz Bosne i Hercegovine gdje smo uvjerljivo najveći distributer, kao i instalater s referencom od preko 1000 objekata, uz kvalitetu potvrđenu ISO 9001 standardom.

King Ict

KING ICT je regionalni sistem integrator osnovan 1998. kao dio M SAN Grupacije, koji svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja. Tvrtka isporučuje od usko specijaliziranih rješenja do onih koje koristi veliki broj ljudi u svakodnevnom životu. U sklopu KING ICT-a posluje i Aktivis, specijaliziran za sustave upravljanja dokumentacijom (document management solutions) i Smart Energy zadužen za implementaciju i mjerenje energetske učinkovitosti. Sa sjedištem u Zagrebu, tvrtka ima urede u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), Beogradu (Srbija), Skoplju (Makedonija) i Prištini (Kosovo). KING ICT trenutno ima preko 350 zaposlenika.

Kolnoa

Tvrtka je osnovana kao logičan nastavak tvrtke Kolnoa d.o.o. koja je u Hrvatsku dovela svjetski renomirani brand Mul-T-Lock. Primarni cilj tvrtke pružanje je usluga projektiranja, dobave i instaliranja svih segmenata sustava tehničke zaštite na dinamičnom domaćem tržištu.
U našem radu zastupamo pouzdanu opremu i komponente renomiranih svjetskih dobavljača koji nam omogućavaju izvedbe od osnovnih do najsofisticiranijih sustava, u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata. Naš cilj je ponuditi klijentima solidne, pouzdane i financijski prihvatljive asortimane proizvoda i usluga.
Svi naši sustavi prije ugradnje prolaze rigorozna testiranja te funkcionalnu provjeru prije isporuke i ugradnje radi povećanja pouzdanosti, izbjegavanja operativnih kvarova i povećanog vijeka eksploatacije sustava. Za tu namjenu raspolažemo sa vlastitim elektroničkim laboratorijem i servisom, kao i iskusnim visoko-kvalificiranim osobljem te širokom partnerskom mrežom.

Krobel

Krobel Promet d.o.o. jedan je od vodećih distributera i providera cjelokupnih rješenja za integraciju sustava zaštite, videonadzora, telefonije, strukturnog mrežnog kabliranja, održavanja IT sustava i razvijanja cjelokupnih softverskih rješenja. Zahvaljujući našoj mreži partnera i podružnici Krobel BiH, svoje proizvode uspješno distribuiramo po cijeloj Hrvatskoj, ali i diljem svijeta. Uz Hrvatsku, vodeći smo distributeri i za BiH, Sloveniju, Crnu Goru i Kosovo.
Poduzeće Krobel Promet d.o.o. osnovano je 1993. godine sa sjedištem u Đurmancu, dok je naša poslovnica smještena u Zagrebu kako bi našim korisnicima pružili što bolju dostupnost i distribuciju naše opreme.

Protekta

Protekta d.o.o. je tvrtka za integralnu tehničku zaštitu osoba, imovine i komunikacija. Bavi se rješavanjem gotovo svih sigurnosnih problema klijenata u području integralne tehničke zaštite osoba, imovine i komunikacija. Prisutna je sa svojom djelatnosti osim u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori te Makedoniji.

Stručni djelatnici Protekte projektiraju sustave integralne tehničke zaštite, instaliraju ih i servisiraju. Ovlašteni smo za izradu sigurnosnih elaborata, projekata integralne tehničke zaštite, procjena ugroženosti i projekata izvedenog stanja u novčarskim institucijama i drugim tvrtkama za potrebe MUP-a i dr. Posjedujemo Licencu MUP-a za obavljanje poslova tehničke zaštite.

Salon bankarske opreme

Salon bankarske opreme d.o.o. otvoren je nakon višegodišnjeg iskustva u opsluživanju i opremanju financijskih društava i institucija sa ciljem da korisnicima pruži kompletnu uslugu u osmišljavanju, izvedbi, opremanju i zaštiti vaših prostora i imovine.
U mogućnosti smo udovoljiti svim Vašim potrebama i zajedno sa Vama osmisliti i riješiti svaku zadaću koju pred nas postavite. Našu ponudu želimo Vam prezentirati u našem SALONU te očekujemo sa interesom Vaš posjet.

Tehnozavod Marušić

Područje kojim se bavimo su sustavi tehničke zaštite i audio-video sustavi za poslovne potrebe. Time se bavimo već gotovo 50 godina. Naši počeci sežu u daleku 1964. godinu kad je osnovan Zavod za tehničku kulturu i otad smo ugradili naše sustave u više od 18.000 objekata, počevši od malih stanova do složenih rješenja za banke, trgovačke centre i industrijska postrojenja.
Slogan koji nas usmjerava je „od ideje do rješenja“ i našim korisnicima pružamo cjelovitu podršku kako bi dobili rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama i koje zadovoljava sve zakonske i tehničke propise. Na raspolaganju Vam stoji naš tim od 80 djelatnika.