VIJESTI
Language:  Regional |  English

Adria Security Summit 2017
u novom konvecijskom centru u Šibeniku


Najveća konferencija i izložba regionalne industrije sigurnosti Adria Security Summit ove će se godine, od 13. do 15. septembra, održati u novom prostoru konvencijskog centra Solaris Resorta u Šibeniku.
Zaštita infrastrukture i objekata, sigurnost zaposlenika i korisnika usluga, sprečavanje gubitka podataka i drugih vrijednosti, napredni integracijski koncepti, moderne tehnologije zaštite te stanje i perspektive privatne sigurnosti glavne su teme događaja.
Nakon Sarajeva i Beograda, u kojima je Adria Security Summit okupio više od 800 sigurnosnih profesionalaca iz preko 30 zemalja, na skupu u Šibeniku očekuje se prisustvo više of 500 učesnika na tržištu sigurnosti: proizvođača, distributera, sistem-integratora, instalatera i konsultanata, te krajnjih korisnika.

Moderni konvencijski centar u Šibeniku, prvi i najveći u Hrvatskoj i Jadranskoj regiji namjenski prilagođen organizaciji poslovnih događaja, bit će otvoren u aprilu 2017. godine.
Moći će primiti i do 1.500 posjetilaca na 6.000 m2 konferencijskog prostora i 11 dvorana za sastanke. Osim toga, kompleks omogućava i smještaj u pet hotela s više od 1.500 soba. Više od 20 različitih restorana i barova s 1.100 radnika brinu se za kvalitetnu uslugu. Parking je dostupan za više od 1.400 vozila.
Konvencijski centar nalazi se na adresi Hoteli Solaris 86, Šibenik.