VIJESTI
Language:  Regional |  English
Najveća konferencija i izložba industrije sigurnosti u jadranskoj regiji dolazi u Ljubljanu

Adria Security Summit, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije, održat će se između 12. i 14. septembra 2018. u izložbenom i kongresnom centru Gospodarsko razstavišče u Ljubljani. Ovaj skup okuplja sve učesnike u distributerskom lancu: od proizvođača, distributera i zastupnika preko instalatera i sistem integratora do konsultanata i krajnjih korisnika u svim tržišnim vertikalama.

Adria Security Summit 2017 Powered by IntersecSa zadovoljstvom vas obaviještavamo da je oficijelna aplikacija konferencije dostupna za korištenje. Instalirajte je i kreirajte svoj lični profil ekskluzivno namijenjen učesnicima konferencije.

Mora od odmora na SummituMonodrama „Mora od odmora“ govori o bračnom paru koji s troje male djece ide na godišnji odmor na more. Ocu, suprugu odlazak na odmor je, zapravo, teški rad i s njega se vraća tri puta umorniji.

Predavanja će održati eminentni stručnjaci
iz vodećih svjetskih i regionalnih tvrtki
Adria Security Summit je vodeća godišnja konferencija i izložba industrije sigurnosti Jadranske regije.

Zaštita infrastrukture i objekata, sigurnost zaposlenika i korisnika usluga, sprečavanje gubitka podataka i drugih vrijednosti, napredni integracijski koncepti, moderne tehnologije zaštite, stanje i perspektive privatne sigurnosti glavne su teme događaja.

Veliki broj kompanija
iz Hrvatske među sponzorima
Među sponzorima Summita iz Hrvatske su renomirane kompanije: „Alarm Automatika“, premium sponzor, „Securitas“, zlatni sponzor, zatim „DSC prodaja“,“Eccos Inženjering“, „Ingram Micro“, „Kamir“, „King Ict“, „Kolnoa“, „Krobel“, „Salon bankarske opreme“, „Tehnozavod Marušić“ i „Protecta“ su srebreni spozori događaja. Pravi je trenutak da rezervirate svoje mjesto među spozorima, izlagačima ili učesnicima skupa!

Glavni organizator je magazin „a&s Adria“ uz podršku tvrtke Messe Frankfurt.

Renomirani sponzori iz Hrvatske
- zemlje domaćina
Alarm automatika

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Počeli su kao instalateri tehničke zaštite 1989., a zbog nedostupnosti adekvatnih uređaja orijentirali su se ka uvozu.
Do 2000. smo se razvili u najvećeg distributera uređaja tehničke zaštite u Hrvatskoj, kasnije i u zemljama regije, s veoma razvijenom mrežom kupaca i partnera.
Zaštita kompleksnijih objekata koji se štite s više različitih sustava tehničke zaštite - od projektiranja do izvedbe, održavanja i softverske integracije - središnja nam je djelatnost zadnjih desetak godina. Uspješnost rada je verificirana i 3A Certifikatom bonitetne izvrsnosti za rezultate poslovanja u 2008., 2009., 2010., 2013., 2014., 2015. i 2016. Osnovana su predstavništva u Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Podgorici, Ljubljani i Skopju, a u desetak zemalja regije poslujemo putem partnerskih tvrtki