Dosadašnji predavači
Language:  Regional |  English


Centar za poslovnu sigurnost (CPS) CPS je hrvatska nezavisna i neprofitna organizacija koja okuplja stručne osobe i naučnike iz područja sigurnosti i zaštite. Područja djelatnosti CPS-a su: poslovna sigurnost, privatna zaštita, menadžment sigurnosti, kriminalitet, krizni menadžment, zaštita kritične infrastrukture, informacijska sigurnost i zaštita intelektualnog vlasništva. CPS djeluje na istraživanju, promovisanju znanja, iskustava i informacija iz područja sigurnosti, provođenju projekata, programa i stručnih skupova, te izdavaštvu i saradnji sa drugim partnerskim organizacijama. Sjedište organizacije je u Zagrebu.

www.cps-zg.hr
Institut za korporativne sigurnosne studije (ICS)
ICS je slovensko udruženje koje se bavi korporativnom sigurnošću na naučnom i praktičnom planu. Misija ICS-a ogleda se u razvoju i širenju novih znanja i iskustava, te promovisanju interesa u području korporativne sigurnosti, dok su strateški ciljevi usmjereni ka promociji razvoja sveobuhvatnih sigurnosnih sistema u korporativnom okruženju, što direktno utječe na upravljanje rizicima u poslovanju te razvoj ekonomske i nacionalne sigurnosti. U okviru ICS-a egzistira i Centar za informacijsku sigurnost (CIS), a Institut izdaje i vlastiti stručni magazin pod nazivom “Korporativna sigurnost”.

www.ics-institut.com
Asocijacija za korporativnu bezbednost, vladavinu prava i ljudska prava “Menadžer korporativne bezbednosti” iz Skoplja je nestranačko, neprofitno, nepolitičko i nevladino udruženje građana. Njene aktivnosti sastoje se od: istraživanja, analize, mapiranja i praćenja organizacije i funkcionisanja korporativne sigurnosti u Makedoniji, uključujući primjenu principa vladavine prava i zaštitu ljudskih prava u tom području. Dobivene rezultate istraživačkih projekata i aktivnosti Asocijacija transparentno i u kontinuitetu predstavlja široj javnosti. Asocijacija izdaje naučni i stručni časopis “Korporativna bezbednost, ljudska prava, demokratija”.

Udruženje za privatno obezbeđenje PKS-a Udruženje za privatno obezbeđenje egzistira pri Privrednoj komori Republike Srbije. U svome radu obuhvata oblasti kao što su privatna sigurnost, usluge sistema sigurnosti, istražne djelatnosti i usluge privatnih istražitelja. Udruženje zastupa zajednički interes svih subjekata iz oblasti privatne sigurnosti i privatnih istražitelja u Srbiji, ali i šire, učestvuje u doktrinarnom i normativnom uređenju djelatnosti, inicira donošenje, izmjene i usaglašavanje propisa te promoviše branšu. Udruženje je sastavljeno od četiri grupacije: za fizičko i tehničko obezbjeđenje te za samozaštitnu i detektivsku djelatnost.

www.pks.rs


Hrvatska udruga menadžera sigurnosti (HUMS) Udruženje je osnovano 2007. godine u Zagrebu. HUMS je dobrovoljna strukovna organizacija čiju programsku filozofiju određuju nezavisnost, nestranački i nevladin karakter, neprofitna djelatnost i strukovna solidarnost. Osnovni ciljevi su saradnja sa svim relevantnim subjektima u podizanju i ostvarivanju ukupne sigurnosti zajednice, promocija svih elemenata sigurnosne kulture i unapređenje zanimanja menadžera sigurnosti. Udruženje svake godine održava i manifestaciju “Hrvatski dani sigurnosti”, u okviru koje dodjeljuje Hrvatsku veliku nagradu sigurnosti.

www.uhms.hr

Hoteli - Solaris Beach Resort


Hotel Ivan ****+Moderan i luksuzan hotel Ivan **** + pruža visok nivo elegancije i udobnosti. Smješten u srcu Solaris Beach Resorta, samo nekoliko koraka od mora ovaj Business & Leisure hotel uređen je u mediteranskom stilu koji se savršeno uklapa u dalmatinsku atmosferu.
S prostrane terase okružene šumom pruža se pogled na more, dok je vanjski bazen s morskom vodom i ležaljkama savršen za opuštanje. Sobe su izuzetno prozračne s naglaskom na estetiku i udobnost. Ugodan ambijent i dizajn restorana s pogledom na more povezuje izvorni dalmatinski stil s tipičnim okusima i mirisima regije.
Restoran s pogledom na more uređen je u suvremenom dalmatinskom stilu gdje se dizajn podudara s okusima regije.

Zamolili bi vas da sobe rezervišete do 30.06. kako bi osigurali smještaj po povoljnijim cijenama.

Kliknite ovdje za rezeravciju sobe: REZERVIŠI SOBU
Code : ADRISEC17


Hotel Jure****+Potpuno novi Hotel Jure****+ je moderan i profinjen lifestyle hotel za sve koji se žele opustiti i zabaviti na odmoru. Prozračan i sofisticiran dizajn u hotelu stvara opuštajuću atmosferu u ambijentu otvorenog koncepta gdje su interijer i eksterijer odvojeni tek kliznim staklenim vratima. Inovativni dizajn krasi dva nova restorana koji su međusobno povezani, te lounge bar.
Moramo spomenuti jednu od najljepših plaža na Jadranu – nagrađivanu Bijelu plažu koja se nalazi odmah ispred hotela Jure. Hotspot novog hotela će se nalaziti uz vanjski bazen, gdje uz glazbu vlada odlično raspoloženje. Neprestana zabava u očaravajućem okruženju će Vas napuniti energijom, a možete se opustiti u posebnoj relax zoni hotela.
Prozračne i ugodne sobe u novom hotelu Jure pružaju savršen odmor nakon zabave. Dizajn sobe osmišljen je uz dašak originalnosti i puno modernog stila koji kombirnira prirodne materijale i razne boje.

Zamolili bi vas da sobe rezervišete do 30.06. kako bi osigurali smještaj po povoljnijim cijenama.

Kliknite ovdje za rezeravciju sobe: REZERVIŠI SOBU
Code : ADRISEC17

Hotel Niko ***Beach Hotel Niko *** je udobno i opuštajuće mjesto za vaš boravak u Solaris Beach Resortu. Hotel Niko*** pruža ugodnu i intimnu atmosferu zbog  svog položaja usred bujne vegetacije, dok je plaža udaljena svega nekoliko minuta.

Prostrani Lobby&terrace bar pruža toplo i ugodno okruženje za osvježenje s velikim izborom pića u ponudi. Hotelski restoran u ponudi ima širok izbor dnevno svježih i ukusnih domaćih jela za doručak i večeru.

Vanjski bazen je s morskom vodom i ležaljkama gdje se možete zabaviti okruženi šumom nedaleko od mora.

Sve sobe u hotelu Niko***  su izuzetno udobne i s balkonima. 

Večeri  su rezervirani za zabavu uz živu glazbu koja svira u hotelu Niko*** ili u Resortu.

Zamolili bi vas da sobe rezervišete do 30.06. kako bi osigurali smještaj po povoljnijim cijenama.

Kliknite ovdje za rezeravciju sobe: REZERVIŠI SOBU
Code : ADRISEC17Registracija učesnika
Registracija sudionika obavezan je proces za sve goste konferencije (govornike, sponzore, izlagače i dr.) putem registracijskog formulara na web-stranici adriasecuritysummit.com
Posebni uvjeti i popusti:

• Sponzori i izlagači imaju određeni broj besplatnih ulaznica shodno sponzorskom paketu. Odobravamo posebne popuste za goste i partnere sponzora samita u visini od 10% do 30%,
• Članovi partnerskih udruženja Adria Security Summita imaju poseban popust od 25%
• Posjetioci koji su ranijih godina bili učesnici Adria Security Summita ostvaruju popust od 10%
• Odobravamo poseban popust za kompanije iz kojih dolaze dva i više posjetilaca


Za posebne uvjete i popuste molimo vas da prije plaćanja kontaktirate organizatora na mail summit@asadria.com.

ADRIA SECURITY SUMMIT 2017

KONFERENCIJA I IZLOŽBA

Šibenik – Hrvatska, 13. – 15. septembar/rujan 2017.


Informacije za učesnike


Pogledaj agendu
Mjesto održavanja

Konvencijski centar Šibenik, kao dio Solaris Beach Resorta, moderna je i najsuvremenija lokacija za sve vrste poslovnih sastanaka i događanja u Hrvatskoj. Dvorana s 1.500 sjedećih mjesta, najveća je u Hrvatskoj i na Jadranu. Uz nju, Konvencijski Centar Šibenik ima ukupno 11 dvorana za sastanke s ukupno 4000 m2 kongresnog prostora, prilagođenog za sve tipove događanja, konvencija ili izložbi. Solaris beach Resort udaljen je 62 km (45 min) od aerodroma Split, 87 km (60 min) od aerodroma Zadar te 10 minuta taxijem ili 20 minuta pješke od centra grada Šibenika. Prijevoz od i do aerodroma moguć je po zahtjevu gosta putem kontakata ispod.

Transfer sevice pricelist

Kontaktirajte nas i rezervirajte prijevoz na vrijeme:
Mail: events@solaris.hr
Telefon: +385 99 2045 400
Parking

 Parking je dostupan ispred hotela, po cijeni od 5€/24h za goste Resorta i 4€/sat za sve ostale goste konferencije, ali postoji i javni parking preko puta hotela (100m), koji je besplatan.

Akreditacije

za svakog učesnika će biti izrađena akreditacija sa imenom i prezimenom, a registracija će se vršiti na ulazu u konferencijski dio i putem recepcije hotela koji su dio resorta Solaris.

Registracija

mogućnost prisustvovanja na konferenciji Adria Security Summit 2017 mogu imati samo registrirani učesnici. Svi sudionici prisustvo moraju potvrditi prijavom za registraciju dostupnoj na web-stranici. Nakon vaše registracije dobit ćete potvrdu prisustva i detaljne upute o programu Adria Security Summita.
Kotizacija iznosi 200 € (175 € za prijave do 1. jula), a uključuje prisustvo na konferenciji i pratećoj izložbi, sve planirane ručkove i popratne aktivnosti iz agende, konferencijski materijal i specijalne poklone, kao i turističke posjete znamenitostima grada Šibenika. Kotizacija ne obuhvata troškove smještaja. Molimo vas da prilikom rezervacije hotelskog smještaja naglasite da ste učesnici konferencije i izložbe Adria Security Summit 2017, te koristite formulare sa web stranice kojima se automatski dodijeljuje kod za goste samita.
Krajni rok za prijavu učestvovanja na Adria Security Summitu 2016 je 10. septembar 2017. godine.
Registracija medijskih kuća, studenata i drugih zainteresiranih osoba se posebno razmatra i organizator zadržava pravo da onemogući prisustvo za pojedine osobe, organizacije i pravna lica.

Garderoba

garderoba je smještena kod ulaza u kongresni centar, u blizini konferencijskih sala. U njoj možete ostaviti svoje kapute, kišobrane i slične stvari. Molimo vas da imate u vidu da se vrijedni predmeti i koferi neće prihvatati.

Hrana i piće

Ručak i kafe pauze će se organizirati u skladu sa agendom konferencije.

Simultani prevod

simultani prevod će biti dostupan u konferencijskom dijelu, te ćete svoje slušalice moći preuzeti na ulazu u konferencijski dio. Bit će potrebno da predate svoju identifikacijsku karticu kako biste dobili slušalice. Za svaki nevraćeni ili izgubljeni prijemnik naplaćuje se 220 eura.

Mobilni telefoni

molimo vas da utišate svoje mobilne telefone tokom konferencijskih izlaganja kako ne biste ometali govornike i posjetioce.

Evaluacijski obrasci

molimo vas da popunite evaluacijske obrasce koji će biti dostupni putem aplikacije Adria Security Summit.

Usluge medicinskog osoblja

hitna pomoć će biti dostupna u kongresnom centru tokom konferencije. U slučaju da vam zatreba medicinska pomoć, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio ili u konferencijskim salama.

Izgubljene stvari

ukoliko izgubite bilo šta od svojih stvari u kongresnom centru, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio.
Radujemo se susretuAdria Security Summit 2017Restorani - Solaris Beach Resort

 1. Restoran TrattoriaŽelite li uživati u mediteranskoj kuhinji? Restaurant Trattoria na samoj plaži tik uz more osigurava bogatu ponudu mediteranskih jela spravljenih po originalnim recepturama. Razmazite se večerom u jedinstvenom ambijentu i pogledu na prekrasan šibenski arhipelag.

Restoran Trattoria nalazi se ispred hotela Jure
Vanjski kapacitet – 300 pax
Unutarnji kapacitet – 70 pax
Kontakt – recepcija hotela Jure – 0992045097
E-mail – hotel.jure@solaris.hr


2. Dalmatinsko Etno SeloPrekrasni kameni ambijent dalmatinskog sela najbolje je mjesto za kušanje autentičnih dalmatinskih specijaliteta. Posebno preporučamo jela ispod peke, naš domaći kruh i sladoled.

Dalmatinsko etno selo nalazi se ispred hotela Ivan
Vanjski kapacitet – 300 pax
Unutarnji kapacitet – 115 pax (više manjih konoba)
Kontakt – recepcija hotela Ivan – 0992045096
E-mail – hotel.ivan@solaris.hr


3. Restoran SibiniumU mirnoj atmosferi Solaris Camping Resorta očekuje vas ugodan ambijent restorana u kojem se priča domaća šibenska priča.
Restoran s velikom otvorenom terasom zasigurno je mjesto koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane.
Prepustite se našim vrijednim majstorima “od kužine” i uživajte svim svojim čulima u pomno pripremljenim roštiljima i delicijama.

Restoran Sibinium – autokamp
Vanjski kapacitet – 250 pax
Unutarnji kapacitet – 100 pax
Kontakt – recepcija Kamp – 0992045161
E-mail – camping@solaris.hr4. Restaurant Mediterraneo SteakHousePrekrasan a la carte restoran smješten uz more u obiteljskom dijelu Resorta na prostranoj Obiteljskoj plaži. Neposredna blizina brojnih sportskih i dječjih sadržaja, dječjeg grada, sunčane plaže i brojnih drugih aktivnosti. Opustite se u ugodnom ambijentu u hladovini borove šume te izaberite nešto od bogate ponude jela. Miris steaka sa grila te probrana vina razlog su zbog kojih ćete ponovo htjeti svratiti na ovo neodoljivo mjesto kulinarskih umijeća.

Steak House Mediterraneo nalazi se ispred hotela Andrija
Vanjski kapacitet – 250 pax
Unutarnji kapacitet – nema
Kontakt – recepcija hotela Andrija – 0992045098
E-mail – hotel.andrija@solaris.hr5. SweetDreams CakeHouseIz godine u godinu Solaris svoje mlađe i starije goste oduševljava raznovrsnom ponudom slatkiša koje kreiraju vrhunski slastičari. Od najrazličitijih torti i kolača, uz dnevno svježi sladoled i razna slatkih peciva, pa sve do krafni i croissanta, sve te slatke divote pripremaju se unutar Solarisa. Time se gostima jamči svježina, sjajan okus te dostupnost u svakome trenutku.

SweetDreams CakeHouse u neposrednoj blizini hotela Jure.
Kontakt – recepcija hotela Jure – 0992045097
E – mail – hotel.jure@solaris.hr6. Beach club En Vogue
Beach club En Vogue nalazi u neposrednoj blizini hotela Jure.
Vanjski kapacitet – 2000 pax stajaća varijanta (200 pax sjedeća varijanta)
Unutarnji kapacitet – nema
Kontakt – recepcija hotela Jure – 0992045097
E – mail – hotel.jure@solaris.hrZa rezervaciju večere kontaktirati odgovornu osobu restorana.


Rezervacije za restorane se također mogu napraviti i na svakoj recepciji hotela