Dosadašnji predavači
Language:  Regional |  English


Centar za poslovnu sigurnost (CPS) CPS je hrvatska nezavisna i neprofitna organizacija koja okuplja stručne osobe i naučnike iz područja sigurnosti i zaštite. Područja djelatnosti CPS-a su: poslovna sigurnost, privatna zaštita, menadžment sigurnosti, kriminalitet, krizni menadžment, zaštita kritične infrastrukture, informacijska sigurnost i zaštita intelektualnog vlasništva. CPS djeluje na istraživanju, promovisanju znanja, iskustava i informacija iz područja sigurnosti, provođenju projekata, programa i stručnih skupova, te izdavaštvu i saradnji sa drugim partnerskim organizacijama. Sjedište organizacije je u Zagrebu.

www.cps-zg.hr
Institut za korporativne sigurnosne studije (ICS)
ICS je slovensko udruženje koje se bavi korporativnom sigurnošću na naučnom i praktičnom planu. Misija ICS-a ogleda se u razvoju i širenju novih znanja i iskustava, te promovisanju interesa u području korporativne sigurnosti, dok su strateški ciljevi usmjereni ka promociji razvoja sveobuhvatnih sigurnosnih sistema u korporativnom okruženju, što direktno utječe na upravljanje rizicima u poslovanju te razvoj ekonomske i nacionalne sigurnosti. U okviru ICS-a egzistira i Centar za informacijsku sigurnost (CIS), a Institut izdaje i vlastiti stručni magazin pod nazivom “Korporativna sigurnost”.

www.ics-institut.com
Asocijacija za korporativnu bezbednost, vladavinu prava i ljudska prava “Menadžer korporativne bezbednosti” iz Skoplja je nestranačko, neprofitno, nepolitičko i nevladino udruženje građana. Njene aktivnosti sastoje se od: istraživanja, analize, mapiranja i praćenja organizacije i funkcionisanja korporativne sigurnosti u Makedoniji, uključujući primjenu principa vladavine prava i zaštitu ljudskih prava u tom području. Dobivene rezultate istraživačkih projekata i aktivnosti Asocijacija transparentno i u kontinuitetu predstavlja široj javnosti. Asocijacija izdaje naučni i stručni časopis “Korporativna bezbednost, ljudska prava, demokratija”.

Udruženje za privatno obezbeđenje PKS-a Udruženje za privatno obezbeđenje egzistira pri Privrednoj komori Republike Srbije. U svome radu obuhvata oblasti kao što su privatna sigurnost, usluge sistema sigurnosti, istražne djelatnosti i usluge privatnih istražitelja. Udruženje zastupa zajednički interes svih subjekata iz oblasti privatne sigurnosti i privatnih istražitelja u Srbiji, ali i šire, učestvuje u doktrinarnom i normativnom uređenju djelatnosti, inicira donošenje, izmjene i usaglašavanje propisa te promoviše branšu. Udruženje je sastavljeno od četiri grupacije: za fizičko i tehničko obezbjeđenje te za samozaštitnu i detektivsku djelatnost.

www.pks.rs


Hrvatska udruga menadžera sigurnosti (HUMS) Udruženje je osnovano 2007. godine u Zagrebu. HUMS je dobrovoljna strukovna organizacija čiju programsku filozofiju određuju nezavisnost, nestranački i nevladin karakter, neprofitna djelatnost i strukovna solidarnost. Osnovni ciljevi su saradnja sa svim relevantnim subjektima u podizanju i ostvarivanju ukupne sigurnosti zajednice, promocija svih elemenata sigurnosne kulture i unapređenje zanimanja menadžera sigurnosti. Udruženje svake godine održava i manifestaciju “Hrvatski dani sigurnosti”, u okviru koje dodjeljuje Hrvatsku veliku nagradu sigurnosti.

www.uhms.hr

Hoteli 


Four Points ****+Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana ima najbolju polaznu tačku za istraživanje Slovenije: nalazi se samo 30 minuta od prirodnih čuda skrivenih u vrhovima, popularnim skijalištima i jezerima. Veza sa Austrijom, Hrvatskom, Italijom i Mađarskom je zbog blizine autoputeva vrla brza.Zamolili bi vas da sobe rezervišete do 30.06. kako bi osigurali smještaj po povoljnijim cijenama.
Kliknite ovdje za rezeravciju sobe: REZERVIŠI SOBU


Registracija učesnika
Registracija sudionika obavezan je proces za sve goste konferencije (govornike, sponzore, izlagače i dr.) putem registracijskog formulara na web-stranici adriasecuritysummit.com
Posebni uvjeti i popusti:

• Sponzori i izlagači imaju određeni broj besplatnih ulaznica shodno sponzorskom paketu. Odobravamo posebne popuste za goste i partnere sponzora samita u visini od 10% do 30%,
• Članovi partnerskih udruženja Adria Security Summita imaju poseban popust od 25%
• Posjetioci koji su ranijih godina bili učesnici Adria Security Summita ostvaruju popust od 10%
• Odobravamo poseban popust za kompanije iz kojih dolaze dva i više posjetilaca


Za posebne uvjete i popuste molimo vas da prije plaćanja kontaktirate organizatora na mail summit@asadria.com.

ADRIA SECURITY SUMMIT 2018

KONFERENCIJA I IZLOŽBA

Ljubljana – Slovenia, 12. – 14. septembar/rujan 2018.


Informacije za učesnike

Mjesto održavanja

Adria Security Summit, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije, održat će se između 12. i 14. septembra 2018. u izložbenom i kongresnom centru Gospodarsko razstavišče u Ljubljani. Ovaj skup okuplja sve učesnike u distributerskom lancu: od proizvođača, distributera i zastupnika preko instalatera i sistem integratora do konsultanata i krajnjih korisnika u svim tržišnim vertikalama.

Transfer sevice pricelist

Kontaktirajte nas i rezervirajte prijevoz na vrijeme:
Mail: summit@asadria.com
Telefon: +387 33 788 985


Akreditacije

za svakog učesnika će biti izrađena akreditacija sa imenom i prezimenom, a registracija će se vršiti na ulazu u konferencijski dio i putem recepcije hotela koji su dio resorta Solaris.

Registracija

mogućnost prisustvovanja na konferenciji Adria Security Summit 2018 mogu imati samo registrirani učesnici. Svi sudionici prisustvo moraju potvrditi prijavom za registraciju dostupnoj na web-stranici. Nakon vaše registracije dobit ćete potvrdu prisustva i detaljne upute o programu Adria Security Summita.
Kotizacija iznosi 200 € (175 € za prijave do 1. jula), a uključuje prisustvo na konferenciji i pratećoj izložbi, sve planirane ručkove i popratne aktivnosti iz agende, konferencijski materijal i specijalne poklone, kao i turističke posjete znamenitostima grada Ljubljane. Kotizacija ne obuhvata troškove smještaja. Molimo vas da prilikom rezervacije hotelskog smještaja naglasite da ste učesnici konferencije i izložbe Adria Security Summit 2018, te koristite formulare sa web stranice kojima se automatski dodijeljuje kod za goste samita.
Krajni rok za prijavu učestvovanja na Adria Security Summitu 2018 je 10. septembar 2018. godine.
Registracija medijskih kuća, studenata i drugih zainteresiranih osoba se posebno razmatra i organizator zadržava pravo da onemogući prisustvo za pojedine osobe, organizacije i pravna lica.

Hrana i piće

Ručak i kafe pauze će se organizirati u skladu sa agendom konferencije.

Simultani prevod

simultani prevod će biti dostupan u konferencijskom dijelu, te ćete svoje slušalice moći preuzeti na ulazu u konferencijski dio. Bit će potrebno da predate svoju identifikacijsku karticu kako biste dobili slušalice. Za svaki nevraćeni ili izgubljeni prijemnik naplaćuje se 220 eura.

Mobilni telefoni

molimo vas da utišate svoje mobilne telefone tokom konferencijskih izlaganja kako ne biste ometali govornike i posjetioce.

Evaluacijski obrasci

molimo vas da popunite evaluacijske obrasce koji će biti dostupni putem aplikacije Adria Security Summit.

Usluge medicinskog osoblja

hitna pomoć će biti dostupna u kongresnom centru tokom konferencije. U slučaju da vam zatreba medicinska pomoć, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio ili u konferencijskim salama.

Izgubljene stvari

ukoliko izgubite bilo šta od svojih stvari u kongresnom centru, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio.
Radujemo se susretuAdria Security Summit 2018Restorani - Solaris Beach Resort

 1. Restoran TrattoriaŽelite li uživati u mediteranskoj kuhinji? Restaurant Trattoria na samoj plaži tik uz more osigurava bogatu ponudu mediteranskih jela spravljenih po originalnim recepturama. Razmazite se večerom u jedinstvenom ambijentu i pogledu na prekrasan šibenski arhipelag.

Restoran Trattoria nalazi se ispred hotela Jure
Vanjski kapacitet – 300 pax
Unutarnji kapacitet – 70 pax
Kontakt – recepcija hotela Jure – 0992045097
E-mail – hotel.jure@solaris.hr


2. Dalmatinsko Etno SeloPrekrasni kameni ambijent dalmatinskog sela najbolje je mjesto za kušanje autentičnih dalmatinskih specijaliteta. Posebno preporučamo jela ispod peke, naš domaći kruh i sladoled.

Dalmatinsko etno selo nalazi se ispred hotela Ivan
Vanjski kapacitet – 300 pax
Unutarnji kapacitet – 115 pax (više manjih konoba)
Kontakt – recepcija hotela Ivan – 0992045096
E-mail – hotel.ivan@solaris.hr


3. Restoran SibiniumU mirnoj atmosferi Solaris Camping Resorta očekuje vas ugodan ambijent restorana u kojem se priča domaća šibenska priča.
Restoran s velikom otvorenom terasom zasigurno je mjesto koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane.
Prepustite se našim vrijednim majstorima “od kužine” i uživajte svim svojim čulima u pomno pripremljenim roštiljima i delicijama.

Restoran Sibinium – autokamp
Vanjski kapacitet – 250 pax
Unutarnji kapacitet – 100 pax
Kontakt – recepcija Kamp – 0992045161
E-mail – camping@solaris.hr4. Restaurant Mediterraneo SteakHousePrekrasan a la carte restoran smješten uz more u obiteljskom dijelu Resorta na prostranoj Obiteljskoj plaži. Neposredna blizina brojnih sportskih i dječjih sadržaja, dječjeg grada, sunčane plaže i brojnih drugih aktivnosti. Opustite se u ugodnom ambijentu u hladovini borove šume te izaberite nešto od bogate ponude jela. Miris steaka sa grila te probrana vina razlog su zbog kojih ćete ponovo htjeti svratiti na ovo neodoljivo mjesto kulinarskih umijeća.

Steak House Mediterraneo nalazi se ispred hotela Andrija
Vanjski kapacitet – 250 pax
Unutarnji kapacitet – nema
Kontakt – recepcija hotela Andrija – 0992045098
E-mail – hotel.andrija@solaris.hr5. SweetDreams CakeHouseIz godine u godinu Solaris svoje mlađe i starije goste oduševljava raznovrsnom ponudom slatkiša koje kreiraju vrhunski slastičari. Od najrazličitijih torti i kolača, uz dnevno svježi sladoled i razna slatkih peciva, pa sve do krafni i croissanta, sve te slatke divote pripremaju se unutar Solarisa. Time se gostima jamči svježina, sjajan okus te dostupnost u svakome trenutku.

SweetDreams CakeHouse u neposrednoj blizini hotela Jure.
Kontakt – recepcija hotela Jure – 0992045097
E – mail – hotel.jure@solaris.hr6. Beach club En Vogue
Beach club En Vogue nalazi u neposrednoj blizini hotela Jure.
Vanjski kapacitet – 2000 pax stajaća varijanta (200 pax sjedeća varijanta)
Unutarnji kapacitet – nema
Kontakt – recepcija hotela Jure – 0992045097
E – mail – hotel.jure@solaris.hrZa rezervaciju večere kontaktirati odgovornu osobu restorana.


Rezervacije za restorane se također mogu napraviti i na svakoj recepciji hotela